Ózonos autóklímatisztítás - fertőtlenítés

Auto3ZON eljárás logo  

GARANTÁLTAN FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZAGTALANÍTJA AZ AUTÓ KLÍMÁJÁT,

SZELLŐZŐRENDSZERÉT, ÉS AZ UTASTERÉT

Egyszerűen - Gyorsan - Hatékonyan

Előre egyeztetett időpontban telephelyünkön

Ózonos autóklíma tisztítás: 7.900 Ft

Ózonos autó utastér fertőtlenítés: 11.900 Ft

A kezelés megvárható, időtartama kb. 30-60 perc

Kiszállás Budapest területén: 4900 Ft

Cím: 1181 Budapest, Madách Imre u. 51. (bejelentkezéssel)

Jelentkezzen be most: +36 30 553 0303

 


ELŐZZE MEG A KLÍMA OKOZTA BETEGSÉGEKET!

Az autóklíma használata során a szellőzőrendszerben kicsapódó pára miatt keletkező nedves környezet kedvező körülményt teremt a különböző penész és gombafajták megtelepedésének. Ezeknek a megtelepedett penésznek a spórái a szellőzőrendszer használata során az utastérbe jutva komoly egészségügyi veszélyt jelentenek az autóban utazókra. Az elhanyagolt autóklíma valódi veszélyforrás
ami a "nyári megfázásos" tünetek nagy részét okozza!


HA EZEKET A PROBLÉMÁKAT TAPASZTALJA:

Az autóklíma vagy a szellőzőrendszer kellemetlen szagot áraszt..

Visszatérő megfázásos (torokfájás, orr-dugulás, tüsszögés) tünetei vannak..

Az autó utastér kárpitja kellemetlen szagú..

Ha Ön allergiás..

..vagy csak szeretné megelőzni ezeket.


Hívjon minket! 

Az ózonos fertőtlenítéssel ezek egyszerre megoldhatók!
Miért válassza az ózonos klímatisztítást? 

Az ózon teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon a kezelés alatt az egész szellőzőrendszert átjárja, ezért annak teljes felületét fertőtleníti. Az ózon más vegyszeres klímafertőtlenítő szerekkel szemben nem hagy hátra egészségre káros maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul.
A rendszeres fertőtlenítés nagyon fontos mert az autók belső terét gyakorlatilag ellepik az olyan baktériumok, mint a kellemetlen bélproblémákat okozó E. coli, vagy az ételmérgezéshez hasonló tüneteket okozó Bacillus cereus. A kutatók ezeken kívül Staphylococcusokat és különböző fajtájú penészgombákat is találtak a gépkocsikban.

Olvasson egy rövid cikket az autók utasterének bakteriális szennyezettségéről. Meg fog döbbenni>> [Origo]:


Miért a leghatékonyabb autóklíma tisztító és fertőtlenítő az ózon?

Az ózon gáz halmazállapotú. Átjárja a teljes klíma és szellőzőrendszert, eljutva még a legeldugottabb részekre is. 
Az ózon 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat. A nagy koncentrációjú ózont az eljárás során az autó utasterén keresztül juttatjuk a szellőzőrendszerbe, így az ózon erős fertőtlenítő hatása az autó utasterében is elpusztítva az ott lévő kórokozókat.


Miért válasszon minket? 

Több éves szakmai tapasztalat az ózonos fertőtlenítés területén. Professzionális gépeket használunk, műszeres kontrollal ami garancia arra, hogy a kívánt eredményt érjük el. Munkatársaink 100%-os odafigyeléssel végzik feladatukat, hogy az Ön autójában semmiféle kár ne keletkezzen.
(Sokan végzik ezt a szolgáltatást, bármiféle szakmai hozzáértés nélkül, olyan gépeket használva ami teljesen alkalmatlan a feladat elvégzésére, ezzel a megrendelő egészségét veszélyeztetve.)

 


A mérésről itt olvashat többet>>

Ezért válasszon minket:

Professzionális ipari berendezést használunk.

Házhoz megyünk ha szükséges és ott végezzük el a kezelést. 

A kezelés folyamata alatt műszerrel ellenőrizzük a koncentrációt. 

Akár biológiai méréssel is igazolni tudjuk a kezelés eredményességét.

A kezeléssel nem csak a klímát hanem az egész utasteret higiénikussá tesszük  

Az ózonos autóklíma tisztítás folyamata:

Az autó utasterében egy nagy teljesítményű mobil ózongenerátort helyezünk el. Az autó szellőző rendszerét belső keringtetésre kapcsoljuk majd a ventilációt közepes teljesítményre állítjuk. A belső levegőkeringtetéssel azt érjük el, hogy nem a külső levegőt, hanem az autó utasterében lévő, nagy koncentrációjú ózonnal telített levegőt keringteti körbe, így az ózon az egész szellőzőrendszert átjárja és elpusztítsa a megtelepedett baktériumokat, gombákat és polleneket. A kezelés időtartama 30 perc, az idő lejárta után az utasteret 5 percig szellőztetjük, hogy az ózonkoncentráció az egészségügyi határérték alá csökkenjen. Mivel az utastérben is nagy koncentrációban van jelen az ózon ezért az eljárással nem csak az autó szellőzőrendszerét hanem az egész utasteret fertőtlenítjük és szagtalanítjuk!


 

Autóklíma fertőtlenítés

1. A klíma fertőtlenítése

A járművek klímarendszere gyakran forrása a betegségek kialakulásának, ezért fontos, a rendszeres klímafertőtlenítés. Az ózonos eljárás az egyetlen klímafertőtlenítő eljárás, amely a klíma és szellőzőrendszer minden pontján egyformán hatékony és 99,9%-os biztonsággal pusztítja el a penészgombákat, baktériumokat. A hagyományos klímatisztításnál sokkal hatékonyabb, egyszerűbb és gyorsabb eljárás. Fontos tény, hogy az ózonos kezelés nem hagy hátra káros vegyületet a szellőzőrendszerben, ezért kisgyermeket szállító járművek esetében kifejezetten ajánlott az ózonos klímafertőtlenítő eljárást választani! 


 

 

Autó utastér szagtalanítása ózonnal

2. Utastér szagtalanítás

Az ózonos eljárás az illatosítókkal ellenben nem csak elfedi, hanem véglegesen megszünteti a kellemetlen szagot az utastérben a kárpitokban, szőnyegekben és a szellőző rendszerben. (Pl. cigarettaszag, kifolyt üzemanyag, dohos szag, állatok okozta szagok vagy az elhanyagolt klíma szaga).​


Az illatosítók nem szagtalanító

Az illatosítók nem szagtalanítók

Az illatosítók nem tüntetik el, csak elfedik a kellemetlen szagokat, így azok az illatosító hatásának elmúlásával visszatérnek. Az illatosítók hatása is tartósabb és kellemesebb, ha nem keveredik más nem kívánt szagokkal.


 

 

Autó utastér pollenmentesítés

3. Pollen mentesítés

Allergiával élőknek különösen ajánlott az ózonos klíma-fertőtlenítés, mert az ózon számottevően csökkenti az autó szellőző rendszerében megtelepedett pollenek és gombák allergiát kiváltó hatását. A légzőszervi betegségtől szenvedőknél vagy a legyengült immunrendszerűeknél ezek fokozhatják a már meglévő betegségek tüneteit, de akár újabb betegségeket is okozhatnak. Különösen az asztmások vannak veszélyben. 


 

 

 

Autóklíma tisztítás: mielőtt megbetegedne!

Idén korábban jött a nyár, korábban van szükség arra is, hogy bekapcsoljuk az autóklímát. A hirtelen meleg az autóban is elviselhetetlen hőmérsékletet generál. Ilyenkor nincs más dolga az embernek, mint bekapcsolni a klímát, ám ha hirtelen kellemetlen szagot érzünk, az bizony rossz előjel. Az autóklíma tisztítás megelőzi a tisztításra szoruló klíma előidézte bosszúságot.

Mivel az autóklíma hideg levegőt fúj az autóba, ebből óhatatlanul pára csapódik le, ami ottmarad a berendezés belsejében. A párás környezet hosszú távon a gombák, baktériumok és mikroorganizmusok melegágya. Elszaporodásukat jelzi a kellemetlen szag is, ami az autóklímából árad, de a jelenség az egészségre is káros hatással van.

Ne várja meg, amíg a saját autóklímája megbetegíti, hanem gondoskodjon a megfelelő autóklíma tisztításról! Az ózonos tisztítás hatékony módja ennek a műveletnek, amivel nemcsak a maximális tisztaság biztosítható, de a kellemetlen szagok is teljesen megszüntethetőek az egész utastérben!

Feltüntetett elérhetőségeinken minden részletet megtudhat az ózonos autóklíma tisztítással kapcsolatban, keressen minket bátran!
 • SZEMÉLYAUTÓ

  7.900 Ft
  • Tartalmaz:
   Ózonkezelést az autó méretének és szennyezettségének megfelelően
  • Kiszállás: Budapesten, Vecsésen, Gyálon 4900 Ft, más helyszínen egyeztetéssel
  • Időtartam: 30 perc
  • Kiszállásra vonatkozó kedvezmény: Minden 3. autó azonos helyszínen -20%

 • Lakóautók-Buszok

  24.800 Ft-tól
  • Tartalmaz:
   Ózonfriss kezelést a jármű méretének és szennyezettségének megfelelően
  • Budapesten ingyenes kiszállással

  • Időtartam: 45-60 perc

Ózonos Autóklíma tisztítás, autóklíma fertőtlenítés ózonnal, Utastér szagtalanítás ózonnal, Belsőtér szagtalanítás ózonnal, Autó szagtalanítás, Járműfertőtlenítés

Információ/ időpontegyeztetés:
Kovács Péter:06 30 553-0303