Ózonos lakás fertőtlenítés és szagtalanítás költözés előtt.

Költözés előtti ózonos fertőtlenítés és szagtalanítás

 

KöltözésÚj otthonba költözés után előfordulhat, hogy számunkra kellemetlen, idegen szagokat érzünk még a többszöri takarítás után is. Ennek több oka is lehet, hogy például az előző lakó dohányzott, házi állatot tartott vagy csak egyszerűen a más "mikrokörnyezet" okozza.

Ezeket a szagokat általában a tisztasági festés sem szünteti meg, mert már teljesen "beitta" magát a falakba, padlóba és a épület minden részébe.

Lakásfelújítás előtt is érdemes elvégezni a helyiség teljes ózonos kezelését, hogy az új festés, tapéta, parketta már a fertőtlenített és az penészmentesített felületre kerüljön. Ezáltal nem csak szép de higiénikus is lesz az új környezet! 


Miért ajánljuk a költözés előtti ózonos fertőtlenítést: 

Ha új otthonba költözik, az ózonos fertőtlenítéssel és szagtalanítással végleg eltüntetheti az előző lakó nyomait. Az ózon lebont minden mikroorganizmust amit az előző lakó nem vitt magával. Az ózonos fertőtlenítéssel megelőzhetők a nem kívánt fertőzések is.


Miért az ózon a legmegfelelőbb megoldás?

Az ózonos fertőtlenítő eljárás során az ózon eljut a helyiség minden pontjába ezzel egy teljesen steril, higiénikus új környezetet teremt. Az eljárás vegyszermentes, rövid ideig tart, és a kezelés után a helységek azonnal használatba vehetők. A fertőtlenítés során nem csak a látható - mint pl. a penész -, hanem a nem látható kórokozók is elpusztulnak, valamint a szagok is teljesen megszűnnek.


Tipp: Mindenképpen még a lakásfelújítás előtt tanácsos elvégezni a fertőtlenítést, mert ezzel elkerüljük azt, hogy a festéssel elfedjük az ott lévő mikrokörnyezetet ami a későbbiekben újra a felszínre kerülhet.

Hogyan történik?   Az ózonos fertőtlenítő eljáráshoz egy mobil ózongenerátort helyezünk el a helyiségben, ami a beállított paramétereknek megfelelően elvégzi az ózonos fertőtlenítést, szagtalanítást. Nincs szükség a helyiség kipakolására, a bútorok elmozdítására. A kezelés időtartama a helyiség méretétől függően 30-120 percet vehet igénybe.

youtube videó az ózonfriss eljárásrólNézzen meg egy videót az eljárásról, kattintson ide

Biztonság 
Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában - mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné bomlik. NAGYON FONTOS hogy az ózonfriss eljárás során olyan berendezést használunk amely a fertőtlenítő ciklus befejezéseként a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja így a kezelés végén a helyiség szellőztetés nélkül azonnal használatba vehető! E nélkül az ózonkezelés után mindenképpen szellőztetés lenne szükséges ami csökkenti az eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózonos eljárás biztonságáról>>  
 Az ózonról 
Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
Olvassa el hogyan hat az ózon>>
 Hatékonyság 
Ha a nemzetközi irodalmat áttekintjük, számos tudományos cikk foglalkozik az ózon fertőtlenítő hatásával, és a gyógyászatban történő egyre szélesebb alkalmazásával. Az ózon fertőtlenítő ereje nem vonható kétségbe, de ha szükséges biológiai méréssel alá tudjuk támasztani az ózonos fertőtlenítő eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózon hatékonyságáról>>

Ózon, ózonos lakásfertőtlenítés, ózonos szagtalanítás, költözés, új lakás, új otthon, mikrokörnyezet, penészgomba, higiénia otthon

Információ/ időpontegyeztetés:
Kovács Péter:06 30 553-0303