Ózonos lakásfertőtlenítés, betegség megelőzés, betegség utáni fertőtlenítés, pollenmentesítés

Élelmiszer feldolgozó üzemek ózonos fertőtlenítése


Az ózon a megfelelő koncentrációban és ideig alkalmazva elpusztítja a kezelt területen a baktériumokat, vírusokat valamint a penészgomba spórákat is. 


A nagy légterekben a megfelelő koncentráció eléréséhez nagy teljesítményű, Magyarországon egyedülálló ipari ózongenerátorokat használunk. 

A fertőtlenítés folyamatát műszerekkel ellenőrizzük, a fertőtlenítés eredményét ATP+AMP system laborműszerrel ellenőrizzük.
Miért az ózon a legjobb fertőtlenítő eljárás?

Az ózon alkalmazása egy természetes folyamat adaptálása a mindennapokba. Az ózonos kezelés során nem használunk vegyszert, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb ellenszere a kórokozóknak, penészgombáknak. Ezt számos tudományos kutatás és publikáció is alátámasztja. Az ózontechnológiás végfertőtlenítés egyszerű, rövid egészségügyi várakozási időt igényel nem igényel különösebb előkészületet.

Az ózonnal történő légtérfertőtlenítés a leghatékonyabb eljárás a üzem levegőjében lévő penész, élesztő gombák kivonására. Már egy kezelés alkalmával ezen mikróbák koncentrációja akár 5 sejt / 1000 l levegő érték alá csökken.

Olvassa el hogyan hat az ózon a baktériumokra, vírusokra


Nézze meg tematikus oldalunkat:
  

iparifertotlenites.hu

Információ/ időpontegyeztetés:
Kovács Péter:06 30 553-0303