Babaszoba fertőtlenítés újszülött érkezése előtt.


BabaszobaA kórházból hazahozott újszülött babák - annak ellenére, hogy az anyatejben lévő ellenanyagok védik őket - fokozottan érzékenyek a fertőzésekre. Megóvhatjuk a fertőzések nagy részétől, ha alaposan megtisztított, fertőtlenített lakással várjuk hazaérkezését.
Az újszülött környezetében eleinte jobban kell vigyázni a megfelelő higiénia betartására mert még nem rendelkezik megfelelően erős saját védekező rendszerrel, ezért azok a dolgok is veszélyt jelenthetnek számára amik a lakás többi lakójára nem. A babaszoba ózonos tisztítása egy plussz biztonságot ad ami megnyugtatás az aggódó szülőnek. Közösségbe járó kisebb testvér esetén különösen ajánlható. Miért az ózon a legjobb fertőtlenítő megoldás a babaszobákban?

Az ózonos fertőtlenítés egy abszolút vegyszermentes és természetes folyamaton alapuló fertőtlenítő eljárás amellyel a kezelt környezet, kórokozóktól, penészgombáktól mentes így a baba számára maximálisan biztonságos lesz. 

A fertőtlenítés során nem csak a látható -mint pl. penész. -, hanem a nem látható kórokozók is elpusztulnak a tárgyak felületén is és a levegőben is. Ezzel biztosak lehetünk abban, hogy újszülött babának megfelelően higiénikus és biztonságos környezetet biztosítunk. Az ózon lebontja az új bútorokból kipárolgó vegyi anyagokat  (VOC-k) is. (ilyenek pl. a bútorlap gyártásához használt ragasztóanyagok)


Az ózon fertőtlenítő ereje és behatási ideje a legismertebb kórokozókra vizsgálva>>


Kisgyermekes családoknak ajánlott az ózonos lakásfertőtlenítés:

Az ózonos lakásfertőtlenítés különösen ajánlott járványos időszakokban kisgyermekes lakásokban. Megelőzhetők a betegségek vagy megakadályozható a továbbterjedése a család többi tagjára.

 • 1 db helyiség 25 m2-ig 
  kezelési idő 
  kb.
  45-60 perc

  19.500 Ft
  • Tartalmaz:
   Ózontechnológiás fertőtlenítést a helyiség méretének megfelelően. 
  • Budapesten ingyenes kiszállással
  • Kapcsolat

Hogyan történik?   Az ózonos fertőtlenítő eljáráshoz egy mobil ózongenerátort helyezünk el a helyiségben, ami a beállított paramétereknek megfelelően elvégzi az ózonos fertőtlenítést, szagtalanítást. Nincs szükség a helyiség kipakolására, a bútorok elmozdítására. A kezelés időtartama a helyiség méretétől függően 30-120 percet vehet igénybe.

youtube videó az ózonfriss eljárásrólNézzen meg egy videót az eljárásról, kattintson ide

Biztonság 
Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában - mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné bomlik. NAGYON FONTOS hogy az ózonfriss eljárás során olyan berendezést használunk amely a fertőtlenítő ciklus befejezéseként a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja így a kezelés végén a helyiség szellőztetés nélkül azonnal használatba vehető! E nélkül az ózonkezelés után mindenképpen szellőztetés lenne szükséges ami csökkenti az eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózonos eljárás biztonságáról>>  
 Az ózonról 
Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
Olvassa el hogyan hat az ózon>>
 Hatékonyság 
Ha a nemzetközi irodalmat áttekintjük, számos tudományos cikk foglalkozik az ózon fertőtlenítő hatásával, és a gyógyászatban történő egyre szélesebb alkalmazásával. Az ózon fertőtlenítő ereje nem vonható kétségbe, de ha szükséges biológiai méréssel alá tudjuk támasztani az ózonos fertőtlenítő eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózon hatékonyságáról>>

Ózonos babaszoba fertőtlenítés, vegyszermentes fertőtlenítés, higiénia, újszülött kisbaba érkezik, higiénikus környezet a babának ózonos kezeléssel

Információ/ időpontegyeztetés:
Kovács Péter:06 30 553-0303