Fertőtlenítés ózonnal magánrendelőkben

Fertőtlenítés, higiéniai kezelés fogorvosi rendelőben ózonfriss eljárássalAz egészségügyi ellátás jelentős része magánrendelőkben folyik. A magánrendelőkben kiemelt figyelmet fordítanak a tisztaságra és a higiéniára, szem előtt tartva ennek költséghatékony megvalósítását. Az ózonfriss eljárással gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan elvégezhető a magánrendelők fertőtlenítése és szagtalanítása. Az ózonnal történő fertőtlenítés  a legmagasabb szintű követelményeknek is megfelel.  Tökéletesíti és kiegészíti az általános takarítást ezekben az intézményekben.

Az ózonos fertőtlenítést szolgáltatásként is tudjuk biztosítani, nagyteljesítményű ózonkészülékkel. 

Nézze meg fertőtlenítő szolgáltatásunk árait>>

Ózonkészülékeinkkel folyamatosan fenntartható a higiénikus állapot.  Ehhez kedvező bérleti konstrukcióban kínálunk berendezéseket.

Nézze meg az orvosi intézményekbe ajánlott készülékeinket>>

Gyorsan, költséghatékonyan ózonnal

Az ózonos fertőtlenítés az azonos eredményt elérő hagyományos fertőtlenítő eljárásokhoz viszonyítva kisebb költségű. A fertőtlenítést kihelyezett készülékkel vagy szolgáltatásként és tudjuk biztosítani. Az UV vagy germicid lámpás megoldásnál az ózonos fertőtlenítés megbízhatóbb eljárás.


Az ózonfriss technológia hatékonyabb mint bármely más fertőtlenítő eljárás. Az kezelés során alkalmazott ózon egyenletesen eloszlik a helyiségben és eljut az olyan nehezen hozzáférhető helyekre is ahol a hagyományos törölgetős fertőtlenítés nem alkalmazható. Az ózonfriss kezelés nem csak fertőtlenít, hanem megszünteti a kellemetlen szagokat is. (szagtalanít, higiénikus illatot hagy maga után)

Az ózonfriss technológia biztonságos

Az ózonos fertőtlenítő technológia fontos jellemzője, hogy az eljárás során nem maradnak hátra vegyszermaradványok mint a klóros fertőtlenítés során. A művelet végén az ózont visszaalakítjuk oxigénné, így a helység azonnal használatba vehető.

Az ózon nem tesz kárt a berendezésekben és az eszközökben.

A kezelés hatékonyságát akár biológiai méréssel is igazoljuk. 

A mérésről itt olvashat bővebben>>

Visszalépés a nyitólapra>>