Lakásfertőtlenítés egyszerűen, biztonságosan ózonnal

Közvetlen környezetünkben - így otthonunkban, munkahelyünkön is - a kórokozók elszaporodása megbetegedésekhez vezet. A betegséget okozó baktériumokat, vírusokat a beteg ember a használati tárgyakon továbbadja az utána jövőnek. A fertőzés hamar elterjed. 

TÉNY hogy a legalaposabb és legkörültekintőbb takarítás sem nyújt védelmet ellenük, ott vannak a szőnyegben, bútorokon és szinte az összes használati tárgyon.

Helytelen, hogy a betegséget minden esetben csak az emberen kezeljük, a környezetünket rendszerint “elfelejtjük” megtisztítani tőle, így engedve teret az újrafertőzésnek!

Sok lakásban okoznak gondot a kellemetlen szagok, amiket dohányzás, kisállatok, vagy penészesedés okozhat. Ezeket nehéz eltüntetni, ráadásul az erre használt illatosítók csak elfedik a szagokat de valójában nem szüntetik meg. 

Az ózon természetes megoldás vegyszerek nélkül

Már egyetlen kezeléssel higiénikussá tesszük otthonát egy 100%-ban természetes vegyszer nélküli technológiával, mely az ÓZON rendkívüli fertőtlenítő hatását alkalmazza.

 

99,99% baktérium koncentráció mellett az ózon:

Ózon fertőtlenítő ereje


Az ózon nagyon erős fertőtlenítő hatású gáz, ami elpusztítja a kórokozókat a helyiségben még a legeldugottabb zugokban is. 

Az ózon nem hagy nyomot a berendezési tárgyakon (textileken, kárpitokon, bútorokon).
A kezelés végén minden káros maradvány nélkül eltűnik és csak a friss illatot hagy maga után.


Fontos, hogy az ózon nem távolítja el a foltokat és a látható koszt, tehát nem helyettesíti a hagyományos takarítást, csak tökéletesíti és kiegészíti azt. Az ózonos kezelés kiváltja a vegyszerek használatát így különösen ajánlott ott ahol valamilyen vegyszer allergiával élnek.

Az ózonos kezelés menete:

Az eljárás megkezdése előtt fontos, hogy minden élőlény elhagyja a kezelendő helyiséget, beleértve a kisebb növényeket is. Ezen felül minden oxidációra érzékeny anyagokat (pl. ezüst dísztárgyak) ki kell hozni a helyiségből. A területet lezárjuk, hogy minél kevesebb ózon tudjon kiszökni a kezelés közben.

Ha az előkészülettel végeztünk, egy speciális, ipari ózongenerátorral ózont termelünk a helyiségben, ami a kezelés során olyan magas koncentrációban lesz jelen a levegőben, hogy minden élő baktériumot, vírust, gombát, penészt azonnal elpusztít. Az ózontermelés időtartama a szoba vagy lakás méretétől függően 15 perc és 1 óra között változhat.

FONTOS: Amint a gép befejezte az ózontermelést, rövid idő után elkezdi lebontani a megmaradt ózont a levegőből. A ciklus végén nem marad ózon a helyiségben!

Youtube video az ózonfriss kezelésrőlA kezelést követően a helyiség ismét használatba vehető. Még 1-2 napig friss, záporok után megszokott illatot fogunk érezni, de lassan ez is megszűnik.

Visszalépés a nyitólapra>>

 

Nézze meg kedvező árainkat!

Biztonság 
Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában - mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné bomlik. NAGYON FONTOS HOGY AZ ÓZONFRISS ELJÁRÁS SORÁN OLYAN BERENDEZÉST HASZNÁLUNK AMELY A FERTŐTLENÍTŐ CIKLUS BEFEJEZÉSEKÉNT A MEGMARADT ÓZONT TISZTA OXIGÉNNÉ ALAKÍTJA ÍGY A KEZELÉS VÉGÉN A HELYISÉG SZELLŐZTETÉS NÉLKÜL AZONNAL HASZNÁLATBA VEHETŐ! E nélkül az ózonkezelés után mindenképpen szellőztetés lenne szükséges ami csökkenti az eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózonos eljárás biztonságáról>>  
 Az ózonról 
Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
Olvassa el hogyan hat az ózon>>
 Hatékonyság 
Ha a nemzetközi irodalmat áttekintjük, számos tudományos cikk foglalkozik az ózon fertőtlenítő hatásával, és a gyógyászatban történő egyre szélesebb alkalmazásával. Az ózon fertőtlenítő ereje nem vonható kétségbe, de ha szükséges biológiai méréssel alá tudjuk támasztani az ózonos fertőtlenítő eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózon hatékonyságáról>>