Irodák, munkahelyek fertőtlenítése ózonnal

Irodák, munkahelyek fertőtlenítése szagtalanítása ózonnal

Irodák higiéniai kezelése, fertőtlenítése ózonfriss eljárássalIrodák, munkahelyek ahol több ember tartózkodik huzamosabb ideig egy légtérben,  ideális környezet a kórokozók terjedésének. A számítógépek billentyűzete, a közös konyhák, étkezők, használati tárgyak, kilincsek, nyáron a helységek klímaberendezései mind-mind fokozott veszélyt jelentenek a dolgozókra nézve.

A megfelelő higiénia költsége megtérül

A betegség következtében kieső munkaerő mindenképpen veszteség a foglalkoztató számára. A járványos időszakokban a tömeges munkaerő kiesés fokozott anyagi terhet jelent egy vállalkozás számára. 

Az ózonfriss eljárással egyszerűen és hatékonyan elvégezhető a munkatér higiéniai kezelése. A kezelés fertőtleníti és szagtalanítja a helyiségeket. A kezelés gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, tökéletesíti és kiegészíti a napi, vagy heti takarítást. Különösen ajánlott azokon a munkahelyeken, ahol dolgozók közvetlenül érintkeznek az ügyfelekkel. 

Az ózonfriss technológiával végzett fertőtlenítés jelentősen csökkenti a munkahelyi fertőzések kockázatát. Az eljárás gyors, hatékony és nem jár jelentős költséggel. 

Miért van szükség a fertőtlenítésre a takarítás mellett?

A mindennapos - vagy heti rendszerességű - munkahelyi takarítás során a használati eszközök fertőtlenítésére nem fordítanak kellő figyelmet! A takarítást végző cégek ezzel a művelettel nem is kalkulálnak amikor ajánlatot adnak az a létesítmények takarítására. Ennek legfőbb oka, hogy egy alapos fertőtlenítés rendkívül időigényes művelet lenne. 

Tapasztalatunk az hogy, a munkahelyek higiéniai szempontból rendkívül elhanyagoltak. Ezt a tényt megbízásaink során végzett biológiai szennyezettség mérések támasztják alá. A mérésről itt olvashat bővebben>>

Az irodai klíma a legnagyobb veszélyforrása a bakteriális fertőzések terjedésének.

Az irodai klíma tisztítása és fertőtlenítése is megtörténik az ózonos kezeléssel.  

Az ózonos fertőtlenítés kiegészíti és tökéletesíti a napi takarítást

Az ózonos fertőtlenítés előnyei:

- 100% vegyszermentes eljárás

- A helyiség minden részére kiterjedő hatékonyság

- A kezelés elvégezhető akár munkaidőben is. 

- A kezelést követően a helyiség azonnal használatba vehető, nincs várakozási idő.

- Nem igényel előkészületet

- Nem jár jelentős költséggel

Biztonság 
Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában - mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné bomlik. NAGYON FONTOS HOGY AZ ÓZONFRISS ELJÁRÁS SORÁN OLYAN BERENDEZÉST HASZNÁLUNK AMELY A FERTŐTLENÍTŐ CIKLUS BEFEJEZÉSEKÉNT A MEGMARADT ÓZONT TISZTA OXIGÉNNÉ ALAKÍTJA ÍGY A KEZELÉS VÉGÉN A HELYISÉG SZELLŐZTETÉS NÉLKÜL AZONNAL HASZNÁLATBA VEHETŐ! E nélkül az ózonkezelés után mindenképpen szellőztetés lenne szükséges ami csökkenti az eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózonos eljárás biztonságáról>>  
 Az ózonról 
Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
Olvassa el hogyan hat az ózon>>
 Hatékonyság 
Ha a nemzetközi irodalmat áttekintjük, számos tudományos cikk foglalkozik az ózon fertőtlenítő hatásával, és a gyógyászatban történő egyre szélesebb alkalmazásával. Az ózon fertőtlenítő ereje nem vonható kétségbe, de ha szükséges biológiai méréssel alá tudjuk támasztani az ózonos fertőtlenítő eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózon hatékonyságáról>>