Idősotthonok fertőtlenítése és szagtalanítása ózonnal

Idősotthonok higiéniai kezelése, fertőtlenítése ózonfriss eljárással

Az idősotthonokban, szociális gondozókban ahol idős emberek élnek, kiemelkedően fontos a higiénia, a kórokozó mentes tiszta környezet, amely alapvető feltétel a fertőzések, betegségek megelőzéséhez!  A fertőzések jobban megviselik az idősebb szervezetet és az ez ellen alkalmazott gyógyszerek mellékhatása is fokozott kockázati tényező. 

Egy egyszerű higiéniai kezeléssel elpusztítható a kórokozók 99,9%-a. Az ózonos kezeléssel megelőzhető a betegségek kialakulása és terjedése

Az ózonfriss technológia alkalmazása teljesen elpusztítja a levegőben, a felületeken, kárpitokban és az ágyneműkben lévő vírusokat, baktériumokat, gombákat, atkákat és megszünteti a kellemetlen szagokat is. Alkalmazásával megelőzhetők azok a betegségek amelyek vírusos vagy bakteriális fertőzések következtében alakulnak ki. 

A ózonos kezelés rövid idő alatt elvégezhető, a hagyományos törölgetős fertőtlenítő eljárásnál többszörösen hatékonyabb és teljesen vegyszermentes eljárás, ami szintén fontos szempont ezeken a helyeken. 

A kezelés hatékonyságát akár biológiai méréssel is igazoljuk. 

A mérésről itt olvashat bővebben>>

Melyek az előnyei az ózonos fertőtlenítő eljárás alkalmazásának az idősotthonokban? 

- Az eljárás egyszerű, nem igényel különösebb előkészületet, kiürítést

- Rövid időt vesz igénybe. Lakószobánként 45-120 perc.

- Nem használunk vegyszert, az ózonos kezelés nem hagy hátra allergén anyagot

- Nincs várakozási idő,  a helyiség a kezelés után azonnal használható

- Biztonsággal alkalmazható idősotthonokban, idősgondozó intézményekben, szociális gondozó intézményekben

Hogyan történik?   Az ózonos fertőtlenítő eljáráshoz egy mobil ózongenerátort helyezünk el a helyiségben, ami a beállított paramétereknek megfelelően elvégzi a fertőtlenítést. Nincs szükség a helyiség kipakolására, a bútorok elmozdítására. A kezelés időtartama a helyiség méretétől függően 15-120 percet vehet igénybe.

youtube videó az ózonfriss eljárásrólNézzen meg egy videót az eljárásról, kattintson ide

Ózonos fertőtlenítés, szagtalanítás, higiéniai kezelés idősotthonokban, idősgondozó intézményekben, szociális gondozókban