Hotelszoba higiénia.
Hotelek, panziók ózonos szagtalanítása

A szállodaiparban a szobák higiéniai kezelésére a legmegfelelőbb megoldás az ozonfriss eljárásA hotelek, panziók és  minden szálláshely sikeres üzemeltetéshez alapvető követelmény a szobák tisztasága és higiénikussága. Amikor egy vendég először lép be a szobába, soha nem szabad éreznie az előző bérlő ott tartózkodásának nyomait, különös tekintettel a szagokra! 

A vendégek sokkal jobb érzéssel lépnek be a helyiségekbe és szívesebben térnek oda vissza, ha érzik a higiénia és a tisztaság illatát. 


Milyen előnyökkel jár az ózon alkalmazása?

Az Ózonfriss technológia egy környezetbarát és nagyon hatékony módszer a dohányfüst, parfüm, izzadság, szemét, vagy étel szagának végleges megszüntetésére. A hagyományos módszereknél sokkal gyorsabban állítja helyre a levegő minőséget. Az ózon aktív oxigénje már 15 percen belül véglegesen eltávolít bármilyen szagot és kórokozót minden felszínről a szőnyegeket, függönyöket, kárpitokat is beleértve, és a szoba újra használatba vehető.

Hotelszoba higiénia: Az ózonos kezelés után friss illat fogad minden vendéget

Tökéletesíti a vendég utáni takarítást, frissé varázsolja a szoba levegőjét és higénikussá teszi a helyiséget. Az ózonos kezelés 15-30 perc alatt elvégezhető.

Az eljárást a nagyobb szállodák már rég óta használják mert a kezelés során az ózon nem csak a helyiség levegőjét tisztítja, hanem eljut az ágyneműk belsejébe, a takarókba, és a matracokba is, friss, "napon száradt" illatot kölcsönözve neki. Jótékony hatása, hogy megtizedeli a poratkákat, és jelentősen csökkenti a pollenek irritáló hatásait.

Az ózon szagtalanító hatása végleges

Az ózonfriss technológia megszünteti a szagok forrását, elpusztítja a kórokozókat ezzel higiénikussá varázsolja a környezetet, a levegő tiszta és friss lesz, a szobát a vendég a kezelés után rögtön igénybe veheti. A vendégek értékelik azokat a helyeket ahol a higiénikus körülmények megteremtésénél a környezet megóvására is gondot fordítanak. 

Miben tér el az ózonfriss technológia más ózonos légtisztító eljárásoktól?

Az általános ózonos kezelés után szellőztetés szükséges, és hosszabb-rövidebb várakozási idő amíg a helység újra használatba vehető. Az ózonfriss eljárás után nincs várakozási idő és nem szükséges szellőztetni. A helyiség azonnal használatba vehető. 

Az ózonos szagtalanítás környezettudatos eljárás

Az ózonfriss technológia egy olyan környezetbarát eljárás, ami tartósan hozzájárul környezetünk  természetes fenntarthatóságához! 

Fontos tudni, hogy az ózonos tisztítás nem hagy nyomot a kárpitban és szövetekben, de nem távolítja el a látható szennyeződéseket, foltokat, azaz nem pótolja a hagyományos takarítást, csak tökéletesíti és kiegészíti azt.

Visszalépés a nyitólapra>>

Néhányan a legnevesebbek közül ahol a technológiát alkalmazzák:

Rocco Forte Hotels | Mandarin Oriental Hotel | Four Season Hotel | Fred.Olsen Cruise Line | Radisson Hotel 

Ózonfriss technológiát használnak