Kövess minket! 

  


orvosok

Az ózonos fertőtlenítő, szagtalanító eljárás alkalmazása egészségügyi és más közintézményekben.

Az ózon alkalmazásának jelentősége az ózon erős fertőtlenítő hatásán alapul. Az ózon aktív oxigénje erős oxidáló tulajdonságának köszönhetően az egyik leghatékonyabb vegyület a baktériumok, vírusok, gombák és bármilyen fajta mikroorganizmusok szerves és szervetlen vegyületek káros hatásai ellen.

Hatékonyan használhatók az ózongépek mindenhol, ahol a bakteriális és más szerves szennyeződések és a hozzájuk kapcsolódó szagok megszüntetése alapvető higiéniai követelmény és ahol erre a célra jelenleg káros vegyi anyagokat használnak.

Különösen ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol sok ember csoportosul mint például:  egészségügyi intézmények, szállodák, éttermek, szépségszalonok, torna-, edzőtermek, iskolák, bankok, stb, de mint egyedülállóan hatékony vegyszer nélküli eljárás biztonsággal alkalmazható az élelmiszeripar számos területén is. (feldolgozás, szállítás, tárolás, értékesítés). 

Manapság nélkülözhetetlen a takarító cégek számára, pontosan a fentebb felsorolt okok miatt. Ennek az innovatív zöld technológiának segítségével ki lehet váltani a vegyi fertőtlenítést, megőrizve a természetes, tiszta környezetet.


Miért az ózon?

Az ózonos kezelés egy teljesen vegyszermentes, 100%-ig BIO eljárás. A kezelés nem igényli a helyiség kipakolását, az ózon nem tesz kárt a berendezésekben. A kezelés viszonylag rövid ideig tart és annak befejezése után a terület azonnal használatba vehető. Hatékonyságát számos tudományos kutatás támasztja alá.
A környezettudatos felelős gondolkodás jegyében az ózon fertőtlenítés technológiáját egyre szélesebb körben használják leváltva ezzel a környezetkárosító hagyományos fertőtlenítő eljárásokat!Visszalépés a nyitólapra>>

Információ/ időpontegyeztetés:
Kovács Péter:06 30 307-0504
Bartus Ferenc:06 30 553-0303