Mosdók és öltözők, edzőtermek ózonos fertőtlenítése

Edzőtermek, öltözők, mosdók higiéniai kezelése és fertőtlenítése ózonfriss eljárássalKi gondolná, hogy ahová az egészségünk megőrzéséért járunk, ott vagyunk leginkább veszélyben a betegségeket okozó hatásokkal szemben. A fitness-, edzőtermek, ezek öltözői, mosdói fokozott veszélyforrásai a betegségek terjedésének. A folytonos magas páratartalom hozzájárul a kórokozók elszaporodásához a levegőben és a felületeken is.

Miért kell fertőtleníteni az edzőtermeket?

Az edzőgépek, eszközök felületeiről a leggondosabb odafigyelés mellett sem távolíthatók el hatékonyan ezek a mikroorganizmusok, mert méretüknél fogva a nehezen elérhető és a szemmel láthatatlan résekben is megtelepednek.

Hatékony fertőtlenítés és szagtalanítás ózonnal.

Az ózonfriss technológia kiválóan alkalmas arra hogy levegőben és felszínen lévő kórokozókat elpusztítsa és sterilizálja a helyiséget. Mosdókban, öltözőkben, edzőtermekben lévő kellemetlen szagokat nemcsak elfedi, de teljesen megsemmisíti. Tökéletesen tiszta, higiénikus környezetet teremt ott ahol az egészség megőrzés a helység fő funkciója. 

Az ózonos kezelés tökéletesíti és kiegészíti a mindennapos takarítást

A helyiségek mindennapos takarítása a látható koszt tünteti el, nem fertőtlenít és nem frissíti fel a levegőt.

A vendégek értékelik a higiéniát!

Egy szaklap felméréséből kiderül, hogy a vendégek átlagosan a 4. legfontosabb szempontként a hely tisztaságát jelölték meg amikor arról kérdezték őket, hogy milyen szempontokat preferálnak, ha edzőtermet választanak.

A tisztaságot nem csak láttatni, hanem éreztetni is kell.

Az ózonos kezelés a higiénia friss illatát hagyja maga után, ami elismerést vált ki a vendégek körében. A kezelésről kifüggeszthető tanusítványt adunk ami alátámasztja az üzemeltetés figyelmességét és igényességét.