Buszok, személyszállító járművek ózonos szagtalanító és fertőtlenítő kezelése


Általános higiénia

Buszok, személyautók kezelése, ózonfriss eljárással

Az autó, autóbusz klímaberendezése, a szellőző rendszer nehezen hozzáférhető részei, a kárpitozás mind  kiváló táptalaj a megtelepedő kórokozók, penészgombák számára. Az utazás során a viszonylag szűk térben közvetlenül érintkezésbe kerülünk ezekkel és ez okozója lehet a betegségek kialakulásának. A buszok összetett szellőzőrendszere fokozott veszélyforrás ebből a szempontból.  A legveszélyeztetettebbek a gyermekek, várandós nők, krónikus betegek, és a legyengült immunrendszerű idős emberek, akik könnyedén megbetegedhetnek a járművekben előforduló káros mikroorganizmusoktól.

Rendkívüli helyzetek

Az utasszállítás során adódhatnak olyan rendkívüli helyzetek amikor sürgős fertőtlenítésre és szagtalanításra lehet szükség. A probléma forrásának eltávolítása után az ózonfriss technológia alkalmazásával a kellemetlen szag, vagy a fertőző baktériumok, vírusok  azonnal és véglegesen  kivonhatók az utastérből.

Egyeztessen időpontot most: +36 30 307-0504 vagy + 36 30 553-0303

Árlistánkat itt olvashatja>>

Ózonos klíma és belsőtér tisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás

Az ózon nem csak a klíma rendszert, de az egész utasteret megtisztítja a baktériumoktól, gombáktól, kellemetlen szagoktól az ózon magas fertőtlenítő és szagtalanító hatásának köszönhetően, vegyszerek nélkül.

Fontos tudni, hogy az ózonos tisztítás nem hagy nyomot a kárpitban és szövetekben, de nem távolítja el a látható szennyeződéseket, foltokat, azaz nem pótolja a hagyományos takarítást, csak tökéletesíti és kiegészíti azt.

Hatékonyan és gyorsan

Az ózonos tisztítás minden olyan területen GYORSAN bevethető ahol ezt a higiénia követelmények vagy rendkívüli helyzetek indokolják.  Az elérhető eredmény még a legmagasabb követelményeknek is képes megfelelni.

Az ózonos klímatisztítás és szagtalanítás előnyei:

- 100% vegyszermentes eljárás

- A jármű telephelyén vagy egy köztes állomáson is bevethető

- A kezelés egyidejűleg fertőtlenít és szagtalanít.

- Rövid ideig tart: 15-45 perc

- A kezelés után a jármű azonnal használatba vehető. 

- A kezelés elvégzéséről tanúsítványt adunk ami kihelyezhető az utastérbe. 

Gépjárművek klímafertőtlenítésre és szagtalanítására kifejlesztett vegyszermentes ózontechnológiás eljárás:


AUTO3ZON eljárás logo 

 Tudjon meg többet az eljárásról, kattintson a logóra