Állatorvosi rendelők ózonos fertőtlenítése és szagtalanítása

Állatorvosi rendelők kezelése ózonfriss eljárássalAz állatorvosi rendelők és azok váróinak higiéniai kezelésére kifejezetten alkalmas és ajánlott az ózonfriss technológia alkalmazása. Már 1 kezeléssel megszüntethetők az ezekre a helyekre jellemző szagok és egyidejűleg megteremthető az a higiénikus környezet amit intézmény jellege megkövetel.

Fertőtlenítés és szagtalanítás egyszerűen és hatékonyan ózonnal

Az ózonfriss technológia hatékonyabb mint bármely más fertőtlenítő eljárás. Az kezelés során alkalmazott ózon egyenletesen eloszlik a helyiségben és eljut az olyan nehezen hozzáférhető helyekre is ahol a hagyományos törölgetős fertőtlenítés nem alkalmazható. Az ózonfriss kezelés nem csak a fertőtlenít, hanem megszünteti a kellemetlen szagokat is.

Az ózonfriss technológia biztonságos fertőtlenítő eljárás

Az ózonos fertőtlenítő technológia fontos jellemzője, hogy az eljárás során nem maradnak hátra vegyszermaradványok mint a klóros fertőtlenítés során. A művelet végén az ózont visszaalakítjuk oxigénné, így a helység azonnal használatba vehető.

Rendszeres ózonos kezeléssel jelentősen csökkenthető pl. a váróhelyiségek tisztításához használt vegyszerek mennyisége. A négylábú kedvencek kifinomult szaglására ez kifejezetten jótékony hatással van.

Az eljárás nem tesz kárt a berendezésekben és az eszközökben, de a fertőtlenítő feladatát tökéletesen elvégzi.

A kezelés hatékonyságát akár biológiai méréssel is igazoljuk. 

A mérésről itt olvashat bővebben>>