Az ózonfriss technológia előnyei

Mi az ózonfriss technológia:

100% vegyszermentes és biztonságos légtisztító, fertőtlenítő és szagtalanító eljárás.

Az ózonfriss technológia az ózon aktív oxigénjének erős oxidációs hatásán alapszik. Alkalmazása során egy Magyarországon egyedülálló hatékonyságú mobil ózongenerátor - szabadalmaztatott eljárással -, ellenőrzött körülmények között a levegőben lévő oxigénből ózont állít elő és egyenletesen elteríti a helységben, majd a ciklus végén a felesleges ózont visszaalakítja tiszta oxigénné. A kezelés után a helyiségben az ózonkoncentráció nem haladja meg a mindennapi értéket, ezért az azonnal használatba vehető.

Ez az automatikus ózonaktivitás megszüntető ciklus különbözteti meg az ózonfriss technológiát más ózonos kezelő eljárásoktól.


Az ózonfriss technológia legfőbb jellemzői:

Az ózonfriss technológia környezetbarát

Vegyszermentes: Az ózonfriss technológia teljesen, környezetbarát bio fertőtlenítő eljárás, felelős alternatívája minden klór vegyületet használó technológiának.

Az ózon biztonságos

Biztonságos: Egyszerű biztonsági intézkedéseket betartva alkalmazása teljesen veszélytelen. Alkalmazása során nem maradnak káros vegyszermaradványok.

Az ózonfriss technológia hatékony eljárás

Hatékony: A penész ellen, kellemetlen szagok megszüntetésére, akár egy tűzkár utáni szagtalanításra, füst mentesítésre, árvizek utáni fertőtlenítésre, és megfelel az eü.-i intézményekben támasztott higiéniai követelményeknek is.

Az ózonfriss technológia gyors fertőtlenítő eljárás

Gyors: Egy kezelés akár 15 perc alatt elvégezhető a kívánt eredményt elérve.

Az ózonfriss technológia költséghatékony fertőtlenítő eljárás

Költséghatékony:  Rövid idő alatt nagy hatékonysággal, egyszerűen végezhető eljárás. Nincs kieső várakozási idő ami a vegyszeres eljárásoknál megszokott.

Ózonfriss technológia: Ózonos tisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás biztonságos BIO eljárással, vegyszermentes technológiával. Az ózon alkalmazása a fejlettebb országokban elterjedt. (ozone clean)