ózonfriss technológia logo - Higiénia vegyszerek nélkül

FERTŐTLENÍTÉS, PENÉSZMENTESÍTÉS, SZAGTALANÍTÁS AZ ÓZON EREJÉVEL

Környezetbarát, 100% vegyszermentes és biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárás, amely  ózongenerátorral előállított koncentrált ózon erős antibakteriális, csíraölő és szagtalanító hatását alkalmazza. Az ózonfriss eljárás végén az előállított ózon tiszta oxigénné alakul.

AKTUÁLIS: OLVASSON A LAKÁS ÉS IRODAFERTŐTLENÍTŐ ELJÁRÁSRÓL BŐVEBBEN!

Kattintson ide >>

Telefon: +36 30 553-0303

LAKOSSÁGI SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Penészmentesítés, szagtalanítás, fertőtlenítés, autóklíma tisztítás
 •  AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS

 • autóklima tisztitás

   

 • KÖZÜLETI SZOLGÁLTATÁSAINK


 • SZOLGÁLTATÁSUNKKAL  VAGY  ÓZONKÉSZÜLÉKEINKKEL

  VÉGLEGESEN ÉS GYORSAN MEGSZÜNTETHETI EZEKET A PROBLÉMÁKAT:

  Az ózon megszünteti a kellemetlen szagokat  Rossz szagok 
  Cigarettaszag, füstszag, dohos szag, és hasonló kellemetlen szagokat az illatosító készülékek csak elfedik, de a szag molekulákat nem távolítják el, így a bűz gyorsan visszatér. Az ózonos szagtalanító technológia a szagmolekulákat semmisíti meg, ezzel véglegesen megszünteti a dohos szagot és egyéb kellemetlen szagot. 
  Olvassa el hogyan hat az ózon>>
   Az ózon elpusztítja a vírusokat  Vírusok 
  Az ózon aktív oxigénje megtámadja és azonnal elpusztítja a levegőben terjedő vírusokat amikkel kapcsolatba kerül. Az ózonos fertőtlenítő eljárás biztosítja a belső terek levegőjének és felületeinek mikrobiológiai tisztaságát a hagyományos takarítással nem elérhető helyeken is.
  Olvassa el hogyan hat az ózon>>

  Az ózon elpusztítja a penészgombákat   Penészgombák 
  A penész egy gomba, aminek a spórája mindenhol jelen van a helyiségben. Ha folyamatosan nedvességhez jut, akkor elszaporodik, telepeket alkot  ami mérgező anyagot bocsájt a levegőbe. Az ózonos penészmentesítő technológia elpusztítja a penészgombát és a penészspórákat a helyiség levegőjében és a felületeken.
  Olvassa el hogyan hat az ózon>>  
   Az ózon elpusztítja az atkákat, elésködőket   Atkák 
  A 100%-ban vegyszermentes ózonos fertőtlenítő eljárás során az ózon a helyiség legrejtettebb, - hagyományos takarítással nem elérhető - helyeire is eljut és jelentősen csökkenti az atkák számát a résekben, repedésekben, bútorokban, ágyneműben
  Olvassa el hogyan hat az ózon>> 

  Az ózon elpusztítja a baktériumokat, fertőtleníti a kezelt helyiséget   Baktériumok 
  Az ózonos fertőtlenítő technológia az ózon erejével a klórnál többszörösen erősebb, hatékonyabb baktériumölő eljárás. Vegyszermentes, 100%-ban természetes. Olyan hatékony, hogy a baktériumok nem képesek ellene immunitást kialakítani mint más vegyszerek ellen.
  Olvassa el hogyan hat az ózon>>  
   Az ózon elpusztítja a polleneket, megtisztítja a helyiség levegőjét az irritációt kiváltó részecskéktől   Allergének 
  A levegőben szálló pollenek mellett a tisztítószer maradványok is allergiát okozhatnak. Ezek az irritációt okozó részecskék megülve a felületeken a légmozgás hatására újra és újra belekeverednek a levegőbe. Az ózonos fertőtlenítő és szagtalanító eljárás oxidálja ezeket és megszünteti az allergiát kiváltó hatásukat.
  Olvassa el hogyan hat az ózon>>


  TUDJON MEG MINDEN FONTOSAT AZ ÓZONRÓL!

   

 • Fontos információk az ózonról
 • Az ózon a földet körülölelő tiszta oxigénből álló finom gázréteg formájában van jelen. Megszűri a napból érkező káros ultraibolya sugarakat...  

  Tudjon meg többet >>

 • Az ózon alkalmazása biztonságos
 • Az ózon egy rendkívül instabil vegyület. Perceken belül magától is lebomlik és csak a tiszta oxigén marad, káros vegyszermarad-ványok nélkül...

  Tudjon meg többet >>

 • Az ózon egy természetes és nagyon hatékony  fertőtlenítő és szagtalanító vegyület, ezért ahol fontos higiénia ott rendszeresen és egyre szélesebb körben használják...

  Tudjon meg többet >>

 • Mi az ózonfriss technológia lényege, hogyan történik az ózonfriss technológia alkalmazása
 • Az ózonfriss technológia egy 100%-ban természetes, teljesen vegyszermentes aktív oxigénes fertőtlenítő, csírátlanító és szagtalanító eljárás...  

  Tudjon meg többet >>

   

 • SZOLGÁLTATÁSAINK
 • Ózonfriss szolgáltatás
 • Fertőtlenítés, légtisztítás, 

  szagtalanítás, penészmentesítés

 • ÓZONKÉSZÜLÉKEK

 • Megvásárolható és bérelhető Ózonkészülékek

 • Ózontechnológiás berendezések értékesítése

  otthonra és kis-, és nagyipari alkalmazásra

 • PRO ILLATRENDSZEREK

 • Illatosítók

 • Professzionális illatrendszerek értékesítése

  otthonra és közületek számára

  Hatékony megoldás a penészedés ellen? Próbálja ki az ózontechnológiát!

  Sajnos, jó néhány ingatlantulajdonos érintett a penészedés elleni harcban. A jelenséget számos tényező kiválthatja, kezdve az előnytelen szellőztetési körülményektől egészen a rossz házszerkezetig, amelyek mind a nem átgondolt ingatlankivitelezésből fakadhatnak. A helyreállítási munkálatok rengeteg időt és energiát felemésztenek, ezért ebbe nem mindenki tud azonnal belevágni, így nem marad más hátra, mint a penészedés ellen hatékony megoldást találni. Ha Ön ezt még nem találta meg, ne kutasson tovább, ugyanis az ózontechnológiával végleg megszabadulhat a penésztől!

  penészedés ellen általunk alkalmazott technológia száz százalékban környezetbarát, vagyis nem jelent veszélyt, ráadásul sokkal hatékonyabbnak bizonyul, mint az erős vegyszerek és a házi praktikák, ugyanis az ózon nem csak a kialakult penésztelepeket hanem a levegőben lévő egészségre ártalmas penészspórákat is elpusztítja, sőt ezek mellett hatásos más kórokozókkal szemben is, így hosszú távon élvezheti otthona tisztaságát.

  Tapasztalja meg Ön is az ózon technológia előnyeit, vegyük fel együtt a harcot a penészedés ellen! Szolgáltatásunk igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

  OZONFRISS.HU : ózonfriss technológia, vegyszermentes, 100% környezetbarát, ózon, fertőtlenítés ózonnal, szagtalanítás ózonnal, rossz szagok megszüntetése ózonnal, penészgombák, atkák vírusok, baktériumok, allergének, légtisztítás ózonnal,  penészmentesítés, ózonkészülékek, lakossági szolgáltatás, közületi szolgáltatás, vegyszermenetes fertőtlenítés, 

  Információ/ időpontegyeztetés:
  Kovács Péter:06 30 553-0303